Agility

Vår målsättning

2015 bildade Västerås Kennelklubb en agilitykommitté, med syfte att samordna agilityverksamheten. Kommitténs mål är fortsätta utveckla agilityverksamheten inom VKK och att skapa goda förutsättningar för träning och en god gemenskap.


Klubben ska kunna erbjuda något för alla oavsett om man är nybörjare eller elitsatsande. Har du idéer eller frågor om agility inom VKK är det bara att vända sig till någon i agilitykommittén. Kurser i agility hittar du i vår webshop.

Agilityträningar & kurser

Västerås Kennelklubb ordnar årligen nybörjar- och fortsättningskurser i agility. Vår agilitybana på Ekeberga finns tillgänglig för klubbens medlemmar under utesäsongen.

Gurkhoppet

Vi har regelbundet gemensamma träningar och träningstävlingar för klubbens agilityekipage.

I maj varje år arrangerar VKK den officiella tävlingen ”Gurkhoppet”. Klubbens arrangemang blir möjliga tack vare alla engagerade medlemmar som ställer upp ideellt som funktionärer.

Medlemmar

Som medlem är just DU, oavsett erfarenhet, värdefull och viktig för att klubbens verksamhet ska fungera! Tveka inte att höra av dig till agilitykommittén om du vill vara med och bidra till en aktiv och levande klubb. Ännu inte medlem? klicka här!

Träning på VKK

Håll utkik på vår Facebooksida och i kalendern för uppdateringar kring våra träningar. Just nu finns färdiga banor uppställda varje vecka.

Låt dessa stå eller ställ tillbaka när du är klar.  

Agilitykommittén

Anna Larsson
Sofie Allared
Denise Andersson
Sofia Larsson
Michelle Angerfelt

Kontakt

Mejl:
info@vasteraskk.se

Postadress:
Genvägen 1,
722 40 Västerås

Hitta hit

Besöksadress:
Ekeberga, Västerås

Vägbeskrivning: klicka här